Ny hårfärg samt filmidé

Idag traskade jag iväg till ICA tidigt. Jag sov fyra timmar inatt så gick upp klockan nio för jag kunde sova längre. Blir inte trött på nätterna, men när klockan visar 3 på natten så tänker jag att jag får väl försöka sova ändå, men det tar ändå två-tre timmar efter att jag lagt mig innan jag somnar. Ibland tar det ännu längre tid. Frustrerande.

Hur som helst, jag gick till ICA, köpte lite mat samt hårfärg. Jag stod inte ut med det gröna, speciellt inte när jag inte kunde ha i löshåret eftersom färgskillnaden var enorm. Så direkt när jag kom hem färgade jag håret och mitt korta löshår på 30cm och satte i när det torkat. Färgen var Gyllencendré från MOOD, men det blev ju som vanligt mörkare än på förpackningen. Det gör dock ingenting för jag tycker färgen blev fin, och det blev nästan likadant som löshåret, men inte exakt. Löshåret var mycket ljusare så det sög åt sig mer färg och blev aningen mörkare men inget överhängande. Så nu har jag mellanbrunt hår.
Tänkte se imorgon om jag kan få till någon bild, men det beror ju helt på om det är en kameravänlig dag eller inte. 9 av 10 dagar är ju icke kameravänliga, så jag har väl inga höga förväntningar på en lyckad bild.

Syster och jag har även skummat på lite idéer till en kortfilm. Vi tänkte göra en skräckis, eller åtminstone försöka, men inte ha en "typisk" handling, utan istället göra om något annat än de klassiska skräckfilmerna, ni vet zombies, spöken etc. Så vi ska leta efter någon mytologisk varelse som verkar intressant och utgå ifrån den. Det är ju alltid lite roligare att göra en film som har en riktig historia bakom sig, tycker jag i alla fall.
Men det dröjer ju innan vi faktiskt kan filma eftersom ingen av oss har en riktig kamera, men jag ser fram emot att sätta igång med research och manus, regi och klipp.

Jag tog även ut min jestrum igår, för jag tröttnade lite på den. Satte i en svart hästsko i min septum som substitut, och så är jag inne på en piercing-typ jag inte har en aning om vad den kallas. Det är ett mellanting av angelbites och dahliabites, den sitter på överläppen fast i höjd med mungiporna och lite utåt. Såg en tjej som hade det och blev väldigt inspirerad till att skaffa sådana själv. När det blir av får vi se helt enkelt.

Nu önskar jag en god söndagskväll till er som läser. Adjö.
i ♥ p h o t o - Tilda

Jag vill gärna se bild på hur det hår blev :3 <3

2013-06-04 - 10:12:26
Besök: http://iheartphoto.webblogg.se


Namn:
Spara mig.
E-mail:

Bloggadress:

Kommentar:


Tro vad du vill om mig
Ingen vet vem jag är och ingen kommer någonsin veta.